Når du ikke er hjemme, vil din hund hellere være i en hundegård

Stor hundegård – 3,96 x 2,29 x 1,83 m


hundegaard-til-salg-online

De færreste af os kan være hjemme hos hunden hele dagen. Derfor er det godt for hunde med en hundegård / løbegård. Den viste model er nem at sætte i forlængelse af et skur eller en garage. På den måde kan hunden nyde den friske luft og samtidigt komme i læ, hvis den ønsker det.

Hvis man bruger en løbegård rigtigt, får hunden et bedre og sundere liv.

Klik på billedet, hvis du vil købe løbegården.

At bruge hundegård

Når man sætter en hundegård op, bør man overveje flere ting:

1) Gør hunden, så det generer naboerne?

2) Har hunden vænnet sig til at være i gården?

3) Hvor lange må den være der ad gangen?

De tre punkter hænger sammen. For hvis din hund ikke er vant til at være i en hundegård, så er der større risiko for, at den begynder at pibe og gø. Og hvis den er i gården i for lang tid, øger det også risikoen for støj.

En hund bør som udgangspunkt ikke være i en hundegård i meget mere end ca. 8 timer. Man bør desuden sørge for, at den bliver luftet og aktiveret både før og efter opholdet i løbegården.

Hundegård

Set fra hundens vinkel

Nogle synes helt sikkert, at en hundegård ikke er det rigtige til en hund. De argumenterer for, at der ikke er nok plads. Men en hundegård bør heller ikke bruges som hundens opholdssted hele dagen. Den kan sagtens være i den – ja, vil faktisk hellere – når du alligevel ikke er hjemme.

Set fra hundens synsvinkel er det bedre at sidde ude i haven end inde i huset. I haven er luften friskere, og der sker mere. Hvis du samtidig køber et par andre hundeartikler, vil det være helt optimalt for hunden. Du kan fx købe tyggeben, hundeskåle og bolde, som den kan have i sin løbegård. På denne måde holder den sig nemt beskæftiget. Du kan også købe det såkaldte ‘intelligente legetøj’. Det fås efterhånden i de fleste fysiske butikker og helt sikker online. Denne type legetøj holder din hund beskæftiget, således at den kan få lov til at bruge sin intelligens.

Én ting er den fysiske aktivitet, som hunden blandt andet kan få gennem cykling og hundetræning. En anden ting er den mentale stimulation. Det er ikke godt for en hund, hvis den ikke bliver udfordret. Nogle hunde kan udvikle sig til ‘problemhunde’, hvis de ikke bliver udfordret i det daglige. De kan blive direkte destruktive, og nogle gange må man arbejde længe med hunden for at få den tilbage til et normalt stadie. Evt. med hjælp fra en adfærdsbehandler.

Om sommeren

I en hundegård bør hunden altid have mulighed for at ligge i skyggen. Hvis man gør lidt ud af det, kan man indrette gården således, at hunden kan få en kølig plads i sommerhalvåret. Sammen med en stor balje frisk vand er man sikker på, at hunden trives. På billedet på denne side ser man hundegården stående midt på plænen. Dette er naturligvis kun for at fremhæve gården, så man kan se den ordentligt. Det optimale ville være at placere den i forlængelse af garagen eller et skur, således at den ikke kun ligger ude midt i det hele. Man kan også finde hundegårdselementer til salg på nettet. De brugte er billige og nemme at sætte op, som man har lyst.

Køb af hundegård online

Da hundegårde koster betydeligt mere end mange andre hundeartikler, er der en god chance for en god pris på leveringen, nogle steder kan den endda være gratis. Derfor er der ingen grund til at undgå online butikker pga. levering af store varer.

Hvis du skal købe en hundegård, er det godt at vælge de vejrbestandige typer. De fleste er i sagens natur godt beskyttede mod rust, men det er en god idé at tjekke det på produktet, før man køber det.

De fleste hundegårde og hvalpegårde er nemme at samle og meget holdbare.

Hundegård

Flere hundegårde til salg på denne side: http://www.hundegaardtilsalg.dk/

peltor-hoerevaern-jagt Klik på billedet for at komme til butikken.

Hundeartikler hos Petdreams.dk

Say Something