Hårtørrer til hund

Hårtørrer til hund

At have det rigtige udstyr kan lette livet med hunden. Eksempelvis er våd pels en udfordring, som en god hårtørrer kan hjælpe dig igennem. Jeg havde i længere tid brugt min egen hårtørrer, men det er lidt bedre at dele tingene op: Én til mennesker og én til hunde.

Se eksempel her

Den, som man bruger til hunden, er aldrig helt ren, og derfor er det rart at kunne skille tingene ad. Man har jo heller ikke lyst til at dele saks med hunden. Jeg har i hvert fald ikke.

Priser

Man kan sagtens få en god maskine for omkring 500 kroner. Nogle profesionnel typer ligger noget længere oppe, men der er ingen grund til at gå længere ned i priser end ca. 400 - 600 kroner.

Tilvænning

De fleste hunde oplever ingen frygt / angst for en føntørrer / hårtørrer. Men for nogle hunde er mange elektriske apparater frygtskabende. Men heldigvis kan langt de fleste hunde vænne sig til lyden. Lad den blot nærme sig maskinen langsomt.

Priser. Med de fleste hundeartikler ser jeg en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det samme gælder hårtørrere. Men efter min vurdering behøver de ikke koste mere end et par hundrede kroner. Jeg vil bare ikke gå efter de billigste. Når man køber dem online, er der altid mulighed for prissammenligning. Den webshop, som jeg linker til, sælger dem til rimelige priser.

Køb hårtørrer her