Min første dobbeltbekkasin

Sidst opdateret

Dato: 26. oktober 2014
Sted: Lidt uden for Ribe – Ved Tanderup Digevej

dobbeltbekkasin-jagt-bekkasiner


Gik på det store græsareal på vej mod Digevej og ca. 30 meter fra skellet til Farup Jagtforenings område. Bekkasinen fløj op til højre for bretonen, og jeg fik den i rent sideskud. Fuglen blev samlet op af bretonen, men den kom ikke med den. Derfor fik den en sit-kommando, hvorefter jeg kunne gå hen og tage fuglen. Næste gang skal den lære, at den ikke kun skal finde fuglen, men også komme med den.


bekkasin-jagt-bekkasiner

Var på jagt i mange timer denne dag og så masser af bekkasiner, både opflyvende og trækkende.

Så også en hare, ca. 10 meter ude, men skyder stadig ikke harer. Måske næste gang.

Så krageflokke to steder, men denne dag var de ikke til at lokke, hvilket undrer mig, da jeg tidligere har kunnet lokke dem til med min stemme. I dag var de meget mere sky?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA-billede

*