Min første fasan


Jagt midt i oktober. Artiklen kommer lidt forsinket.

Godt nok var vi to, der skød efter den.

Men min jagtkammerat mente, at jeg skulle have den. Måske fordi det er mit allerførste stykke vildt! En rigtig spændende oplevelse.

Nu kan man selvfølgeligt diskutere, om denne fasan er stor nok. Burde den ikke have en lidt længere hale?

En erfaring rigere

Selvfølgeligt var jeg glad for at have skudt min første fasan, men jeg brugte ikke høreværn på denne jagt. Der var en lille hyletone i mit øre efter skuddet. Det forsvandt efter et par minutter. Men jeg er sikker på, at jeg ikke vil skyde igen uden Jagthøreværn. I dag har jeg købt Peltors 3M Sportac høreværn. Det virker rigtig fint for mig. Man kan skrue op og ned for det, og det lukke lyden ved 80 db. Deres priser er rimelige, og jeg synes alt i alt, at det er en rigtig god investering.

Leave a comment