Nej, et vildtkamera er ikke dyrt!

Priserne på vildtkameraer er dalet de sidste par år. I dag kan du få et af dem for under 1000 kroner.

Og de er ikke kun for jægere. Du kan med fordel montere et vildtkamera på den grund. Det er den mest enkle og billige form for overvågning.

Kameraet tager et billede, når der kommer bevægelse foran det. Nogle af dem kan også videofilme.

De dyre modeller kan både videofilme og sende et billede direkte til din telefon eller mail. Med den slags behøver du ikke engang at tømme kameraet.

Diverse tips

Vil du opsætte vildtkamera på din jagt? Hvis du lejer jagten af en lodsejer, er det klogt at spørge først. Jeg har været medlem at et konsortium, hvor vi blev smidt ud. Udelukkende pga. opsætning af vildtkamera!

Lodsejeren havde flere gange bedt jægerne om ikke at opsætte vildtkameraer. Men de ville ikke høre efter. Nogle lodsejere bryder sig ikke om overvågning på deres egne grunde. Hvilket man godt kan forstå.

Der er også vigtigt, at kameraet ikke peger ind på andre grunde. Du har ikke lov til at tage billeder på andre grunde end din egen. Det er nemmest, hvis man tager nogle testbilleder, for at se hvor langt det rækker ud.

Brugt vildtkamera

Med de priser, som findes i dag, er der næppe nogen grund til at tage chancen med et brugt kamera. Hvis du alligevel foretrækker det, kan man finde flere produkter på Den blå avis (dba.dk) eller Gul og gratis.

Du skal bare ikke regne med nogen garanti, ligesom regler for fortrydelsesret kan blive mere kompliceret.

peltor-hoerevaern-jagt

Følg linket her.

Leave a comment