Hunden i bilen

Det kan godt være, at nogle hundeejere bruger seler, når deres hund skal med i bilen. Men det sikreste er en hundeboks eller transportbur.

Det viser flere undersøgelser, du kan se nogle af dem ved at søge efter crash tests med hundedukker på Youtube. Det er meget tydeligt, at selen er et mindre sikkert valg for din hunde.

Men med en hundeboks kan den ikke presses frem i kabinen ved nødbremsninger eller sammenstød. Læg mærke til, at mere erfarne hundeejere har større tilbøjelighed til at købe bure / bokse. Det er der en grund til. De har erfaret, at det er for farligt at have hunden rendende på sædet. Det kan også forstyrre føreren af bilen. Nogle gange skal der kun ganske små forstyrrelser til, før man kører galt.

Hvilken størrelse?

Det er meget enkelt: Din hund skal have en boks, som giver den mulighed for at ligge ned helt udstrakt. Med dette enkle kriterium kan du være sikker på, at størrelsen er den rigtige. Hunden skal dog også kunne stå op og vende sig. Man kan finde gode guide, der viser, hvilke størrelser de forskellige hunderacer skal have. Men her bør man være kritisk. En labrador kan variere meget i størrelse. Det samme gælder mange andre hunderacer. Skal man fx have en boks til en rottweiler, kan det være, at det generelle mål er alt for lidt i tilfælde af, at man har en hund, som er større en gennemsnittet.

Man kan med fordel købe andre hundeartikler, fx vandskåle og tyggeben. I dag er det en fordel at købe det hele online, da man herved får et større udvalg og en bedre pris pga. konkurrencen.

Alu, stål eller plastik? Det er en smagssag. Men stål og plastik hører til de billige hundebokse

loppespray.dk

Leave a comment